Hoi! Ik ben Mirthe

Welkom op mijn website! Super leuk dat je hier bent! :)

Ik stel me graag even aan je voor. Mijn naam is Mirthe en ik hou van de natuur, kristallen, boeken en creatief bezig zijn. :) Na een moeilijke periode in mijn leven ben ik op mijn 16e begonnen met HappyNoodleCrafts en Mirthe's Cottage. Ik heb het altijd al leuk gevonden om te creëren en heb besloten om hier mijn werk van te maken. Ik werk onder andere veel met epoxyhars, ik ontwerp bijvoorbeeld stickers online en ik zit vaak achter de naaimachine om de zorgendiertjes en book sleeves te maken. HappyNoodleCrafts is een Etsy shop met veel anti-stress producten. Ik hoop daarmee mensen te kunnen helpen die net als ik hooggevoelig zijn of ook door een moeilijke periode gaan. Op de webshop van Mirthe's Cottage staan nu nog vooral stenen en kristallen. Ik ben veel zelfgemaakte producten nog aan het verfijnen, die verschijnen binnenkort ook in de webshop. :)

Inmiddels weet ik een heleboel van al mijn producten af en ik geef graag persoonlijk advies als je zoekt naar een steen met een bepaalde werking. Stuur me gerust een berichtje!


Online kan je natuurlijk alles bestellen, maar ik sta ook regelmatig op markten. Waar en wanneer je me kan vinden zie je in dit schema.

Contact

Neem gerust contact met mij op voor al je vragen.

 
 
 
 

Ik ben ook bereikbaar via een direct message op Instagram. :)

Volg me op Instagram